Stoiximan

Stoiximan LogoΤο Stoiximan είναι το πρώτο από τα 24  νόμιμα πρακτορεία στοιχημάτων  στην Ελλάδα.Προσφέρει τις υπηρεσίες του μέσω της ιστοσελίδας του (www.stoiximan.gr) και την εταιρία Gambling Malta Ltd με έδρα την Μάλτα, η οποία επίσης λειτουργεί με άδεια και τηρεί αυστηρά τους κανόνες προορισμένους από το Lotteries & Gaming Authority. Το 2012 το πρακτορείο στοιχημάτων ανοίγει τις πόρτες του, τον ίδιο χρόνο γίνεται ο πρώτος νόμιμος ίντερνετ χώρος  για τυχερά παιχνίδια στο ελληνικό κράτος,σύμφωνα με τον Κανόνα 4002/2011. Με την βοήθεια αυτής της άδειας καταφέρνει να δημιουργήσει την έν λόγω ιστοσελίδα.Το 2013 αρχίζει εργασία από κοινού με δύο μεγάλες ελληνικές ιστοσελίδες όνλαιν καζίνων για τυχερά παιχνίδια και πόκερ- incasino.gr και poker.gr. Για τον λόγο αυτό οι παίχτες μέσω της εγγραφής τους μπορούν να  ανακαλύψουν εκτός από τα αγαπημένα τους αθλήματα, και επιπλέον παιχνίδια όπως  μπλακ τζακ, ρουλέτα, πόκερ παιχνίδια όπως το Texas Holdem με πολύ οργανωμένα πρωταθλήματα.  

Μετά από τέσσερα χρόνια στο όνλαιν χώρο, το Stoiximan είναι τώρα ανάμεσα στα κυριότερα και πιο σεβαστά πρακτορεία στοιχημάτων. Για αυτό μαρτυρά ακριβώς το προαναφερόμενο Poker.gr μέσω της μεγάλης ποικιλίας, την οποία προσφέρει και την αφθονία προσφορών, αυτό το πρακτορείο στοιχημάτων, μετατρέπεται σε μοναδική και καλύτερη επιλογή για τον Έλληνα.

Γιατί να διαλέξουμε το Stoiximan?

Η όνλαιν πλατφόρμα αυτού του πρακτορείου στοιχημάτων είναι εύκολη για χρήση και προσφέρει πλούσιο μενού. Η ιστοσελίδα προσφέρει πολλαπλές επιλογές σχετικά με όλα τα αθλήματα, διαθέτει μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων live και επιλογή cash-out ( σας δίνει την ευκαιρία να  μετατρέψετε τις μονάδες που κερδίσατε σε χρήματα,τα οποία αντίστοιχα να αποσύρετε) . Τα πιο επιθυμητά αθλήματα που επιλέγονται και πιο πολύ είναι ποδόσφαιρο,μπάσκετ και τένις. Οι παίχτες χωρίς πρόβλημα μπορούν να παρακολουθούν τα γεγονότα, για τα οποία στοιχηματίζουν,λεπτό ανά λεπτό μέσω της επιλογής «live». Όλοι οι εγγεγραμμένοι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν πια τις προαναφερόμενες επιλογές, αλλά επίσης έχουν την δυνατότητα και να βλέπουν, απολαμβάνοντας  απόλυτα όλα τα ευρωπαικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, αγώνες μπάσκεт της Ευρωλίγκας, γεγονότα από την Ισπανία και την Γερμανία,όπως και όλα τα τένις πρωταθλήματα παγκόσμιου επιπέδου, APT  tour ( Tour Συνδέσμου των επαγγελματιών παικτών του τένις).   

Οι δυνατότητες του  Stoiximan το παρουσιάζουν σαν ασύγκριτο στην ανταγωνιστική αγορά των πρακτορείων στοιχημάτων. Προσφέρει καθημερινά στοιχήματα. Ιδιαίτερα ελκυστική είναι η δυνατότητα «Πριμ σε Παρολί», η οποία αφορά τέσσερα ή περισσότερα διαγωνίσματα, με ελάχιστο συντελεστή 1.25,έχει διαφορετικά βραβεία και μπόνους  προσδιορισμένα για τους καταναλωτές, όπως για παράδειγμα 10% για τέσσερις ευστοχίες, 15% -για πέντε κλπ.  Σε πιθανή απώλεια το πρακτορείο στοιχημάτων προσφέρει την επονομαζόμενη «ΠΑΡΟΛΙΓΟ» , μέσω της οποίας μπορείτε να πάρετε πίσω μέχρι 25 ευρώ της επένδυσης, καθώς αυτό ισχύει για τέσσερα και περισσότερα στοιχήματα,τα οποία είναι με ελάχιστο συντελεστή 1.80 για γεγονός. Για αυτούς που ποντάρουν σε ποδοσφαιρικό αγώνα με ακριβές αποτέλεσμα, και ο αγώνας τους τελειώσει 0-0, αποκαθιστούν απόλυτα το πρωταρχικό τους στοίχημα. Για παράδειγμα αν νομίζατε,ότι ο αγώνας θα τελειώσει 1-1 και ποντάρατε 2 ευρώ,ενώ στην πραγματικότητα ο αγώνας τελειώνει 0-0, παίρνετε πίσω το στοίχημα. Για αυτούς, που έχουν συνηθίσει να στοιχηματίζουν στην ΟΠΑΠ δίνεται η ευκαιρία να κάνουν κλικ στο κουμπί  «Κουπόνι».Εμφανίζεται κουπόνι της ελληνικής εταιρίας στοιχημάτων με τον ανάλογο κωδικό,με αυτόν τον τρόπο μπορούν επίσης να βάλουν στοίχημα .Εκτός από αυτό τα δωρεάν στοιχήματα του Stoiximan για τα μεγάλα γεγονότα όπως την Τσάμπιονς Λιγκ,το ισπανικό ντέρμπι ή το αγγλικό Πρωτάθλημα προσφέρονται ανά σταθερά διαστήματα ως προς τα ελκυστικά μπόνους σε περίπτωση εγγραφής. Όλα αυτά που προσφέρει αυτό το πρακτορείο στοιχημάτων, είναι ένα ισχυρό κίνητρο για τους παίχτες να επιλέξουν ακριβώς αυτό.

Οι καταναλωτές μπορούν να συνδυάζουν στοιχήματα « live» με στιγμιαία και δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων μέσω της επιλογής Live streaming. Η εγγραφή γίνεται γρήγορα,ενώ η εξυπηρέτηση είναι έγκαιρη και καλής ποιότητας. Η εταιρία είναι στις πρώτες θέσεις, γιατί έχει 0% μεσιτεία και προσφέρει τους καλύτερους συντελεστές. Το πρακτορείο στοιχημάτων ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα, έχει κερδίσει χιλιάδες πελάτες για τα χρόνια που βρίσκεται στην αγορά. Προσφέρει και δέχεται απ΄ευθείας πληρωμές από όλες τις ελληνικές κάρτες και τράπεζες.

 Είναι ανώφελο να σχολιάσουμε ακόμα την επιλογή πρακτορείου στοιχημάτων ,καθώς όπως καταλάβαμε από αυτά που είπαμε μέχρι τώρα,το Stoiximan είναι στην πρώτη θέση ανάμεσα στις νόμιμες εταιρίες για στοιχήματα στην Ελλάδα.Αυτό το πρακτορείο στοιχημάτων έχει πατήσει γερά στην γη των όνλαιν στοιχημάτων, είναι γνωστό όπως στην χώρα μας,έτσι και στο εξωτερικό.

Ας συνοψίσουμε γιατί πρέπει να διαλέξουμε το Stoiximan, ιδού οι 15 απλοί λόγοι:

 1. Pet Paysafecard!
 2. Προσφέρει ανταγωνιστικούς συντελεστές
 3. Παιχνίδια με 0% μεσιτεία
 4. 50 διαφορετικές δυνατότητες για επιλογή ιδιαίτερων στοιχημάτων για διαφορετικούς αγώνες
 5. Έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την επιλογή cash-out ανά πάσα στιγμή
 6. Μπορείτε κατευθείαν να παρακολουθείτε τα γεγονότα με την βοήθεια της επιλογής Live Streaming μέσω διαφορετικών συσκευών- υπολογιστής,laptop, smartphone,ταμπλέτα.
 7. Live Streaming των αγώνων στην Ισπανία,Γερμανία και Ιταλία
 8. Προσφέρει στοιχήματα για Β( Football League ) και Γ Εθνική Ελλάδος
 9. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι 0-0 μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας
 10. Πριμ στα Παρολί
 11. Άνετη κινητή εκδοχή που διευκολύνει τα στοιχήματα ,όταν αυτά πραγματοποιούνται μέσω smartphone ή ταμπλέτα.
 12. Καταθέσεις με όλες τις ελληνικές κάρτες και τράπεζες με την βοήθεια της ηλεκτρονικής τραπεζικής συναλλαγής
 13. Γρήγορες πληρωμές εντός 2-3 ημερών
 14. Η ιστοσελίδα του Stoiximan δημιουργήθηκε ολόκληρη στην ελληνική γλώσσα, δεν μεταφράστηκε, με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται καταστάσεις λανθασμένης κατανόησης και ασυμφωνίας.

15.Αν επιθυμείτε να βάλετε στοίχημα, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο,χωρίς πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνίσετε με τους ορισμένους Traders για βοήθεια.

Please publish modules in offcanvas position.